Is uw rolluik kapot?

Rolluik reparatie laat u natuurlijk uitvoeren door Pauw Woninginrichting en beveiliging!

Pauw Woninginrichting kan rolluiken voor u plaatsen. Voor ons is het bieden van een goede service aan de klant iets waar we veel waarde aan hechten. Pas wanneer het rolluik hangt naar uw smaak en wens, zijn wij pas tevreden. Rolluik reparatie laat u natuurlijk uitvoeren door pauw woninginrichting!

Snel uw rolluik laten repareren?

Nu kan het voorkomen dat er een rolluik kapot gaat. Voor een ongemak als deze kunt u contact opnemen met Pauw Woninginrichting, want wij kunnen dit voor u repareren. We begrijpen namelijk dat u dit zo snel mogelijk weer hersteld wilt hebben.

Pauw Woninginrichting kan uw rolluik herstellen of vervangen, de motoren van het rolluik repareren en de rolluikband voor u vervangen. Wij houden rekening met uw wensen en zullen voordat we aan een klus beginnen altijd eerst met u overleggen.

Foto’s en afspraak maken voor uw rolluik reparatie

Omdat elke reparatie weer anders is en wij de situatie via de telefoon niet kunnen zien, is het voor ons lastig om een indicatie te kunnen geven van wat het zal gaan kosten. Er kunnen nog andere dingen zijn die u wellicht niet heeft gezien en daar zullen misschien ook kosten aan verbonden zijn. Wanneer wij een duidelijk beeld hebben kunnen scheppen, kunnen wij u een indicatie geven hoeveel de reparatie ongeveer gaat kosten.

Rolluik reparatie

Is uw rolluik kapot? Laat uw rolluik repareren door pauw woninginrichting. Uw specialist in het installeren van rolluiken en het repareren van rolluiken!
« 1 van 2 »